Πόσοι είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 614 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ημέρες/ώρες λειτουργίας

Ο Δήμος Αραδίππου λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, σύμφωνα με το ωράριο της Δημόσιας Υπηρεσίας (με εξαίρεση τη βιβλιοθήκη). περισσότεραΚοινωνική Προσφορά

Οι κάτοικοι της Αραδίππου πάντοτε διακρίνονταν και διέπρεπαν σε κοινωνική αλληλεγγύη αναμεταξύ τους αλλά και για τον συνάνθρωπό τους γενικά.

Ο Δήμος Αραδίππου δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής θεατής των πολλών και συχνών εκδηλώσεων των πολλών οργανωμένων συνόλων που έχουν ως βασικό τους στόχο την κοινωνική προσφορά. Από της σύστασής του το 1986 έθεσε και θέτει υπό την αιγίδα του πολλές τέτοιες εκδηλώσεις για να τους δώσει πρόσθετο κύρος και αξιοπιστία. Με πολλούς τρόπους βοήθησε και βοηθά τέτοιες εθελοντικές οργανώσεις να πετυχαίνουν τους στόχους τους να βοηθούν και να στηρίζουν δημότες και άλλους που έχουν ανάγκη υλική, ηθική και άλλη. Πέραν από την περιστασιακή βοήθεια που παρέχει κατά καιρούς σε τέτοιες οργανώσεις, έχει θεσμοποιήσει τις σχέσεις του με τον ένα ή τον άλλο τρόπο με αρκετές τέτοιες οργανώσεις. Αναφέρουμε τις κυριότερες.