Πόσοι είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 78 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ημέρες/ώρες λειτουργίας

Ο Δήμος Αραδίππου λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, σύμφωνα με το ωράριο της Δημόσιας Υπηρεσίας (με εξαίρεση τη βιβλιοθήκη). περισσότεραΠαρατηρητής της Γειτονιάς

Σε συνεργασία με την Κοινοτική Αστυνόμευση Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, εφαρμόζεται το πρόγραμμα ¨Παρατηρητής της Γειτονιάς¨ το 2012.

Η πρώτη ενημερωτική Πανδημοτική Συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στις 9 Μαϊου 2012 υπό την αιγίδα του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κ. Λουκά Λουκά.

Στρατηγική του προγράμματος είναι η Πρόληψη του Εγκλήματος.  Οι πολίτες παρατηρητές παρατηρούν και ενημερώνουν την Αστυνομία για ασυνήθιστες/ύποπτες/εγκληματικές δραστηριότητες που γίνονται στη περιοχή τους, και ενημερώνουν την Αστυνομία ή τον Αστυνομικό της Γειτονιάς.

Περιοδικά γίνονται  και άλλες συναντήσεις για εκπαίδευση των Παρατηρητών – Συντονιστών.  Τα αποτελέσματα από την εφαρμογή του προγράμματος  έδειξαν 30%  μείωση του εγκλήματος.

Οι εγγεγραμμένοι παρατηρητές – συντονιστές στο Δήμο μας έφτασαν τους 2000.

Για πληροφορίες για το πρόγραμμα αποτείνεσθε στο τηλ. 24811083 στο Δήμο.

Για ενημέρωση της αστυνομίας για ύποπτα περιστατικά ή πρόσωπα τηλεφωνείτε στο τηλ. 24804560 ή στους Αστυνομικούς της Γειτονιάς στα τηλέφωνα 99393519 και 99316965.

 

Πατήστε εδώ για το έντυπο εγγραφής μελών του Παρατηρητή της Γειτονιάς