Πόσοι είναι Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 541 επισκέπτες και κανένα μέλος

Ημέρες/ώρες λειτουργίας

Ο Δήμος Αραδίππου λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, σύμφωνα με το ωράριο της Δημόσιας Υπηρεσίας (με εξαίρεση τη βιβλιοθήκη). περισσότεραΟ Δήμος Αραδίππου και η Ευρωπαική Ένωση

Ως ο ακρογωνιαίος λίθος άσκησης και διαχείρισης πολιτικής σε τοπικό επίπεδο, η Τοπική Αυτοδιοίκηση  βρίσκεται αντιμέτωπη τόσο με την  Ευρωπαϊκή διάσταση κάτω από την οποία καλείται πλέον να λειτουργήσει, καθώς επίσης και με την αναγκαιότητα συμμετοχής του Δήμου και των δημοτών του στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Όντας ένας Δήμος με διάθεση να λειτουργεί στους παλμούς της εποχής του, ο Δήμος Αραδίππου αφουγκράζεται τα καλέσματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και στοχεύει στην άμεση συμμετοχή και διεκδίκηση ευρωπαϊκών πόρων.

Η ενεργοποίηση της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Θεμάτων του Δήμου Αραδίππου καθώς  επίσης και η σύσταση γραφείου Ευρωπαϊκών Θεμάτων, αποτελούν περίτρανη ένδειξη της σημασίας που αποδίδει πλέον ο Δήμος στην Ευρωπαϊκή διάσταση.

Έχοντας ήδη την εμπειρία συμμετοχής σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα, όπως τα Προγράμματα Archimed MULTIGATE, Culture 2007, Youth in Action, Europe for Citizens, Equal και άλλα, ο Δήμος  Αραδίππου ενεργοποιείται για ακόμη μια φορά έτσι ώστε να πετύχει τη συμμετοχή του στα επωφελέστερα για την κοινότητά του προγράμματα. Σε αυτό το πλαίσιο ο  Δήμος συμμετέχει στα παρακάτω ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες:

Σημείωση: Τα Προγράμματα στα οποία συμμετείχε ο Δήμος και έχουν ολοκληρωθεί, μεταφέρονται σε ηλεκτρονικό αρχείο.