You are currently viewing Το Πάρκο «Αμμόχωστος» μοιράζει χαμόγελα στη φιλανθρωπική εκδήλωση «για τον Γιαννάκη»

Το Πάρκο «Αμμόχωστος» μοιράζει χαμόγελα στη φιλανθρωπική εκδήλωση «για τον Γιαννάκη»

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός AngelsHope διοργανώνει για πρώτη φορά στο Πάρκο «Αμμόχωστος» (Λάζος) στην Αραδίππου την φιλανθρωπική εκδήλωση «Για τον Γιαννάκη», εις μνήμη του αγαπημένου μας φίλου Γιαννάκη Κωνσταντίνου ο οποίος απεβίωσε στις 5 Νοεμβρίου 2022 σε ηλικία 32 χρόνων.

Η φιλανθρωπική εκδήλωση θα διεξαχθεί το Σάββατο, 14/10/2023 από τις 16:00 – 22:00 στον φιλόξενο χώρο του πάρκου «Αμμόχωστος» (πλησίον αποθηκών ΛΑΖΟΥ) στην Αραδίππου, με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Η φιλανθρωπική εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα του Δήμου Αραδίππου.

Παιχνίδια, μπαλονοκατασκευές, face painting, mascots, μουσική και πολλά άλλα θα είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα διακοσμήσουν το χώρο για τους μικρούς μας φίλους ενώ σημεία πώλησης φαγητών ποτών/ροφημάτων και χειροτεχνίες θα προσθέσουν στο χώρο την αίσθηση γιορτής, δίνοντας έτσι το μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Αμμόχωστος

Μουσικά θα στολίσουν την εκδήλωση ο DJ Golden X, το Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες, και η Encarnita Io με τον Μιχάλη Λυσιώτη.

Τα καθαρά έσοδα από την εκδήλωση θα δοθούν στο Σωματείο «Βασούλα Ελευθερίου» το οποίο βοήθησε και βοηθάει άτομα με σπάνιες ασθένειες, δίνοντας την ευκαιρία να ανθίσει το χαμόγελο τους ξανά. Επιπρόσθετα, θα διεξάγεται δειγματοληψία για εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο το «Καραισκάκειο Ίδρυμα».

Μέγα Χορηγοί (ανά αλφαβητική σειρά): Charilaou Bros, Ocean Basket.

Χορηγοί (ανά αλφαβητική σειρά): A & P Audit Quality, Battlefield Live Cyprus, Elias Lazos LTD, Photiades & Andreou Accountants.

Υποστηρικτές (ανά αλφαβητική σειρά): Ασφαλιστικό Γραφείο Σταύρος Βιολάρης, Κυριάκος Γεωργίου (Κοκκινής), Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, Σπίτια από την Αρχή, Το Καφεποιείο, Ωδείο Μουσικοί Ορίζοντες, Art of Flame, Αi{pin}, CrepeALicious, Gardiano Café, I.T.S. Irezumi Tattoo Studio, Mascot Magical Moments, McDonald’s Cyprus, Pagon Roll, PhysioPlus, RG Strength & Conditioning Centre, Royal Ris Restaurant – Margarita Bar & Mexican Restaurant, The PotBelly, Three Plus One Photo Studio.

Λίγα λόγια για τον Γιαννάκη μας

Ο Γιαννάκης Κωνσταντίνου γεννήθηκε στη Λάρνακα στις 28 Ιουνίου το 1990. Ξεκίνησε το εκπαιδευτικό του ταξίδι στο Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας, όπου σε συνδυασμό με το οικογενειακό του περιβάλλον, διαμόρφωσε τις βάσεις της γνώσης και του χαρακτήρα του.

Η αναζήτηση για μάθηση τον οδήγησε στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκεί, όπου επέλεξε να σπουδάσει.

Ολοκληρώντας τις σπουδές του, επέστρεψε στην Κύπρο, γεμάτος φιλοδοξίες και όνειρα που περίμεναν να πραγματοποιηθούν.

Ένα σημαντικό κεφάλαιο της ζωής του ήταν η εργασία του στο εστιατόριο Ocean Basket, όπου εργαζόταν με ζήλο, επιδεικνύοντας αφοσίωση και πάθος στον κλάδο εστίασης. Ο Γιαννάκης δεν ξεχώριζε μόνο για την επαγγελματική του αρτιότητα αλλά και για την φιλική του διάθεση αφού αντιμετώπιζε τους συναδέλφους του σαν μέλη της οικογένειάς του, δημιουργώντας ένα αίσθημα ενότητας και φιλίας στον χώρο εργασίας.

Δυστυχώς, ο Γιαννάκης, μας αποχαιρέτησε για την τελευταία του “κατοικία” το βράδυ της 5ης Νοεμβρίου, σε ηλικία μόλις 32 ετών. Η αποχώρησή του αφήνει ένα κενό που δεν μπορεί σαφώς να γεμίσει, αλλά η μνήμη του ζει στις καρδιές όλων όσων είχαν την τιμή να τον γνωρίσουν.

Ενδεχομένως να έφυγε από αυτόν τον κόσμο πρόωρα, αλλά η κληρονομιά του σε όνειρα, αποφασιστικότητα και καλοσύνη συνεχίζει να εμπνέει και να αγγίζει τις ζωές όσων τον θυμούνται, αποτελώντας κίνητρο για προσφορά στον συνάνθρωπο.

Εάν επιθυμείς να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για την φιλανθρωπική εκδήλωση, μπορείς να αποταθείς στο yianniszezos@gmail.com ή στο 99 94 0226.